De tandemtochten voor juni en juli 2018

Alle tochten starten om 10.30 uur en de koffie staat een half uur van te voren al klaar.

Maandag 4 juni t/m 8 juni Tandemvakantiemidweek.

Zaterdag 16 juni; Stichting Ons Zeeland; Kiwanistocht
Waar de kiwanistocht dit jaar gehouden zal worden is op dit moment nog niet bekend, maar iedereen die met deze tocht mee wil rijden, moet zich vòòr 10 juni opgeven bij Johan Merkx tel: 0164 – 68 27 96. De informatie die voor deze dag nodig is krijgen jullie dan via e-mail of per brief. De kosten voor deze dag zijn €8,-- per passagier, dit i.v.m. de vervoerskosten.

Zaterdag 23 juni; de tocht van Ger van Loon
Ger zal zijn tocht starten bij Sporthal ”De Omganck” Molensingel 38, 4724 CR Wouw. Tel: 0165 – 30 20 25.

Zaterdag 30 juni ; de tocht van Pierre Bol
Pierre Bol wil dit jaar ook een tocht uitzetten met hulp van Ine van Eekelen. Zijn startadres is Parochiezaal Essen, Kerkstraat 62, 2910 Essen. Tel: 0032 3 667 37 18.
De ritkapitein van deze dag is Johan van Nassau tel: 06- 235 699 46.

Zaterdag 7 juli; de tocht van Kitty van Helmond
Ook dit jaar weer start Kitty haar tocht bij het sportpark Rozenoord, Atletiekvereniging Spado, Beukenlaan 16, 4624 AE Bergen op Zoom. Tel: 0164 – 25 60 72.

Zaterdag 14 juli; uitwisselingstocht met “Ons Zeeland”.
Iedereen die mee wil met deze tocht kan zich vòòr 8 juli opgeven bij Johan Merkx Tel: 0164 - -68 27 96. De kosten voor deze dag zijn € 10,-- per persoon.

Zaterdag 21 juli; de tocht van Truus Gelten.
Dit jaar start Truus haar tocht weer bij Cafeeke De Beek, Fabriekstraat 14, 4661 ES Halsteren.
Tel: 0164 – 68 26 39.

Zaterdag 28 juli; de tocht van Lenie van der Vloet
De tocht die voor Lenie is uitgezet start vanuit Het Dorpshuis, Westvoortstraat 3, 4671 CC Dinteloord.
Tel: 0167 – 52 84 48.

Vervoersvergoeding.

Aan het begin van het seizoen, nog even een opmerking over de vervoersvergoeding die visueel gehandicapten verschuldigd zijn aan de chauffeur die hen ophaalt en vervoert naar de startplaats. Dit bedraagt € 0,17 per kilometer en wordt betaald door iedere visueel gehandicapte die meerijdt. De vervoerskosten die de chauffeur heeft vanuit zijn woonplaats tot aan het huis van de visueel gehandicapte kan hij declareren bij Vigeta. Dit is € 0,25 per kilometer en indien hij tevens de kar trekt € 0,30 p.k.

Vigetalied

Het lied is geschreven op de melodie van ''Het leven is goed in het Brabantseland''.

De tandems van Vigeta die rijden overal,
Op wegen in West-Brabant het meest.
Maar ook op het eiland Tholen en op Sint Philipsland,
Daar zijn we al heel vaak geweest.
Vigetaas-tandemtochten beginnen 1 april
En rijden dan naar 1 oktober toe.
De start is wekelijks elders,
Voor ons heel interessant…
Vigeta U N I E K in Nederland.

Opnieuw komt dan de herfst,
We fietsen dan niet meer.
De tandems worden keurig opgepoetst.
Door vrienden van Vigeta,
Dat doen ze toch maar weer.
Want onderhoud is beter dan roest!
Pas daarna gaan we bowlen,
Dat doen we eens per maand.
De puntentelling zal niemand ontgaan.
Want iedereen kan winnen,
Dat is toch wel frappand,
Vigeta U N I E K in Nederland.

felicitatieballon

Jarig in  juni en juli