Vigeta Bridgedrive in Halsteren

Zaterdag 3 november was de Vigeta Bridgedrive in De Wittenhorst in Halsteren. Er waren 76 paren aanwezig wat een mooie bijdrage opleverde voor onze clubkas.
Ook stond er een heel mooie prijzentafel voor de loterij na afloop van de bridgedrive. Ook hier leverde dat een mooi bedrag op waardoor er na afloop van deze dag een tevreden penningmeester en voorzitter rond liepen.
Inneke, Willeke en Ine waren aanwezig voor de verkoop van de loten en het verzorgen van de hapjes voor de deelnemers tijdens de bridgedrive.
Nadat Johan Frans hartelijk had bedankt met een bloemetje voor zijn jarenlange inzet voor de Vigeta Bridgedrive kon wedstrijdleider Kenneth de winnaars bekend maken. De winnaars van deze Bridgedrive zijn Marie-Louise Theunissen en Anja Jansen-Brand.
Voor de volledige uitslag klik hier.

Op bijgaande foto de winnaars met de Schop, de wisseltrofee van de Vigeta Bridgedrive.

Vervoersvergoeding

Aan het begin van het seizoen, nog even een opmerking over de vervoersvergoeding die visueel gehandicapten verschuldigd zijn aan de chauffeur die hen ophaalt en vervoert naar de startplaats. Dit bedraagt € 0,17 per kilometer en wordt betaald door iedere visueel gehandicapte die meerijdt. De vervoerskosten die de chauffeur heeft vanuit zijn woonplaats tot aan het huis van de visueel gehandicapte kan hij declareren bij Vigeta. Dit is € 0,25 per kilometer en indien hij tevens de kar trekt € 0,30 p.k.

Vigetalied

Het lied is geschreven op de melodie van ''Het leven is goed in het Brabantseland''.

De tandems van Vigeta die rijden overal,
Op wegen in West-Brabant het meest.
Maar ook op het eiland Tholen en op Sint Philipsland,
Daar zijn we al heel vaak geweest.
Vigetaas-tandemtochten beginnen 1 april
En rijden dan naar 1 oktober toe.
De start is wekelijks elders,
Voor ons heel interessant…
Vigeta U N I E K in Nederland.

Opnieuw komt dan de herfst,
We fietsen dan niet meer.
De tandems worden keurig opgepoetst.
Door vrienden van Vigeta,
Dat doen ze toch maar weer.
Want onderhoud is beter dan roest!
Pas daarna gaan we bowlen,
Dat doen we eens per maand.
De puntentelling zal niemand ontgaan.
Want iedereen kan winnen,
Dat is toch wel frappand,
Vigeta U N I E K in Nederland.

felicitatieballon

Jarig in november