Concept tandemprogramma

Het concept tandemprogramma 2019 staat onder her kopje Programma.

Aanmelden midweek tandemvakantie

De midweek tademvakantie is dit jaar van 3 t/m 7 juni. We gaan dit jaar nog een keer naar Preston Palace in Almelo. Inschrijven kan tot 31 januari 2019 door 250 euro over te maken op rekening van Stichting Vigeta onder vermelding van midweekvakantie. Het rekeningnummer is: NL65 RABO 0153 5515 34.
Betalen betekend dat je bent ingeschreven.
Je moet wel zelf zorgen dat je een voorrijder hebt als je je inschrijft. Het bestuur kan daar niet voor zorgen.

Mooie afsluiter 2018

Op de valreep van 2018 hebben wij bericht ontvangen dat Vigeta een donatie krijgt van het Meeussen fonds voor de aanschaf van twee nieuwe batterijen voor onze tandems. Een mooie afsluiter van 2018 waar we tijdens onze tochten in 2019 goed gebruik van zullen maken.
Mede namens onze doelgroep willen wij het bestuur van het Meeussen fonds hartelijk danken voor deze bijdrage.
Bestuur Stichting Vigeta.

Vervoersvergoeding

Aan het begin van het seizoen, nog even een opmerking over de vervoersvergoeding die visueel gehandicapten verschuldigd zijn aan de chauffeur die hen ophaalt en vervoert naar de startplaats. Dit bedraagt € 0,17 per kilometer en wordt betaald door iedere visueel gehandicapte die meerijdt. De vervoerskosten die de chauffeur heeft vanuit zijn woonplaats tot aan het huis van de visueel gehandicapte kan hij declareren bij Vigeta. Dit is € 0,25 per kilometer en indien hij tevens de kar trekt € 0,30 p.k.

Vigetalied

Het lied is geschreven op de melodie van ''Het leven is goed in het Brabantseland''.

De tandems van Vigeta die rijden overal,
Op wegen in West-Brabant het meest.
Maar ook op het eiland Tholen en op Sint Philipsland,
Daar zijn we al heel vaak geweest.
Vigetaas-tandemtochten beginnen 1 april
En rijden dan naar 1 oktober toe.
De start is wekelijks elders,
Voor ons heel interessant…
Vigeta U N I E K in Nederland.

Opnieuw komt dan de herfst,
We fietsen dan niet meer.
De tandems worden keurig opgepoetst.
Door vrienden van Vigeta,
Dat doen ze toch maar weer.
Want onderhoud is beter dan roest!
Pas daarna gaan we bowlen,
Dat doen we eens per maand.
De puntentelling zal niemand ontgaan.
Want iedereen kan winnen,
Dat is toch wel frappand,
Vigeta U N I E K in Nederland.

felicitatieballon

Jarig in Januari