Vigeta Bridgedrive

BRIDGE MEE VOOR HET GOEDE DOEL

OP ZATERDAG 3 NOVEMBER 2018

Beste Bridge vrienden,
Ik wilde jullie uitnodigen voor de Vigeta bridge drive.
Ik hoop dat jullie ook dit jaar weer van de partij kunnen zijn.
Bekijk de folder hier en vul hem in en doe gezellig mee en steun dit goede doel.
Aanmelden kan via e-mail , per post of telefonisch.

ATTENTIE; VOL = VOL dus reageer snel om telleurstelling te voorkomen.

Groetjes en hopelijk tot zaterdag 3 november,
Kenneth Clements-Messemaker
Azurietdijk 36
4706BS Roosendaal
Gsm: 06 10848320
e-mail: kclements@ziggo.nl

Beste Vigetavrienden

Zoals je hierboven kunt zien zijn de voorbereidingen voor de Vigeta bridgedrive 2018 in volle gang. Al lijkt het nog een hele tijd voordat het zover is toch alvast het verzoek om te kijken of je een mooi prijsje voor de loterij hebt. Nieuwe Non Food, een flesje wijn of als je het jezelf gemakkelijk wil maken enkel euro's als donatie bij Frans van Haperen zodat hij zelf voor wat prijzen op pad kan. Een mooie prijzentafel betekend dat er veel loten verkocht worden en dus extra geld voor Stichting Vigeta.
Dus lieve vrienden laat Frans en onze mooie tandemclub niet in de steek.

Extra tandemtocht in oktober

Op 13 oktober is er toch nog een tandemtocht. Gerard en Willeke van de Broek zullen die dag een tocht uitzetten vanuit Cafeeke De Beek in Halsteren. Fabrieksstraat 14, 4661ES Halsteren. Tel: 0164 - 682639

De tandemtochten voor augustus en september

De tochten starten om 10.30 uur en vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar.

Zaterdag 4 augustus; de tocht in Fijnaart
Tini Nuiten verwacht ons op het bekende adres in Fijnaart nl. “De Fendertse Hoeve, Kadedijk 3, 4793 GA Fijnaart.

Zaterdag 11 augustus; de tocht in Tholen.
Adje en Dennis willen samen met Huib Bouthun tocht starten vanuit het Clubhuis “Het Koggedek ”Contr’Escarpe 15, 4692 BB Tholen. Tel: 0166- 606 256

Zaterdag 18 augustus; de tocht van Ronald Leddy.
Ook dit jaar zet Cees Matthijssen weer een tocht voor ons uit en hij wil deze tocht starten bij “Puts meuleke” Putseweg 50, 4641 SL Ossendrescht.

Zaterdag 25 augustus; de tocht van Harry van Nijnatten.
Harry en Cor verwachten ons bij SportparkPagnevaart, Kantine TOB, Pagnevaartweg 82a, 4731 HE Oudenbosch.

Zaterdag 1 september; de tocht van Eric Loos.
Ook dit jaar verwachten Eric en Elly ons in “De Wittenhorst”  1a, 4661 JK Halsteren. Tel:0164 – 68 26 98.

Zaterdag 8 september; de tocht van Ria Hogers.
Vanaf het bekende adres heeft Johan weer een tocht uitgezet voor Ria, dus de startplaats is: “De Vijfsprong” Kozijnenhoek 21, 4715 RE Rucphen. Tel: 0165–305050.

Zaterdag 15 september; de tocht van Addy Schrauwen.
Dit jaar voor het eerst hebben Addie en Rinus een tocht voor ons uitgezet en hun startadres is: Café-restaurant “De Moerse Bossen” Rucphenseweg 30, 4882 KC Zundert. Tel: 076 – 5977979.

Zaterdag 22 september: de tocht van Esmaralda Dagelinckx.
Esmaralda laat haar tocht beginnen bij Party Restaurant Rozenoord, Beukenlaan 14, 4624 AE Bergen op Zoom. Tel: 0164 – 23 42 10.

Zaterdag 29 september; de tocht van de familie de Kok.
Ook dit jaar zijn de kinderen van Jo bereid om weer een tocht uit te zetten op het eiland Tholen en zij verwachten ons bij Clubhuis Het Koggedek, Contr’Escarpe 15, 4691BB Tholen. Tel.: 0166- 60 62 56.

Zaterdag 6 oktober; de tocht van Lenie Mannien.
Voor Lenie is het dit jaar ook de eerste keer dat zij een tocht uitzet met behulp van Rinus Fierens en zij wil starten bij Zaal Koch Welberg, Kapelaan Kockstraat 55, 4651 XC Steenbergen. Tel: 0167 – 563 095.

Zaterdag 13 oktober
Gerard en Willeke van de Broek gaan voor deze zaterdag een tocht uitzetten vanuit Cafeeke De Beek, Fabrieksstraat 14, 4661ES Halsteren. Tel: 0164 - 682639

Zaterdag 20 oktober.
Seizoensluiting. Informatie volgt nog

Vervoersvergoeding

Aan het begin van het seizoen, nog even een opmerking over de vervoersvergoeding die visueel gehandicapten verschuldigd zijn aan de chauffeur die hen ophaalt en vervoert naar de startplaats. Dit bedraagt € 0,17 per kilometer en wordt betaald door iedere visueel gehandicapte die meerijdt. De vervoerskosten die de chauffeur heeft vanuit zijn woonplaats tot aan het huis van de visueel gehandicapte kan hij declareren bij Vigeta. Dit is € 0,25 per kilometer en indien hij tevens de kar trekt € 0,30 p.k.

Vigetalied

Het lied is geschreven op de melodie van ''Het leven is goed in het Brabantseland''.

De tandems van Vigeta die rijden overal,
Op wegen in West-Brabant het meest.
Maar ook op het eiland Tholen en op Sint Philipsland,
Daar zijn we al heel vaak geweest.
Vigetaas-tandemtochten beginnen 1 april
En rijden dan naar 1 oktober toe.
De start is wekelijks elders,
Voor ons heel interessant…
Vigeta U N I E K in Nederland.

Opnieuw komt dan de herfst,
We fietsen dan niet meer.
De tandems worden keurig opgepoetst.
Door vrienden van Vigeta,
Dat doen ze toch maar weer.
Want onderhoud is beter dan roest!
Pas daarna gaan we bowlen,
Dat doen we eens per maand.
De puntentelling zal niemand ontgaan.
Want iedereen kan winnen,
Dat is toch wel frappand,
Vigeta U N I E K in Nederland.

felicitatieballon

Jarig in september